Pedagogisch Medewerker

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
269 dagen geleden Vast
Categorie: Dienstverlening, Kinderopvang
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Geweldige kans om als PM over te stappen naar een hecht team bij een warme, betrokken en zeer professionele middelgrote organisatie waar je waarschijnlijk nooit meer weg wilt!

 

 

Pedagogisch Medewerker

 

Kinderopvangkanjer die toe is aan een professionele en warme organisatie

 

 

Wil jij graag werken bij een middelgrote kinderopvangorganisatie waar professionaliteit heel hoog in het vaandel staat? Bij een organisatie die voor de kinderen en de ouders maar zeker ook voor de mensen die er werken als een warm bad voelt? Waar betrokkenheid centraal staat? Word jij enthousiast bij de gedachte aan een baan waarbij je samen met je collega’s een echt en hecht team vormt en waar jullie wat voor elkaar overhebben? En word jij blij van uitgebreide ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden? Dan hebben wij goed nieuws voor je: een organisatie met al deze kenmerken is op zoek naar versterking. Dus dit is je kans om als pedagogisch professional je volgende stap te zetten en de overstap te maken naar een bijzondere organisatie waar je waarschijnlijk nooit meer weg wilt!

 

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Als Pedagogisch Medewerker Flexpool kom je direct in dienst bij deze organisatie op basis van een contract voor 20 – 32 uur. Je krijgt de kans de hele organisatie goed te leren kennen doordat je bij de diverse vestigingen aan de slag gaat in de dagopvang van peuters of met BSO:

 

Kinderdagverblijf

In het kinderdagverblijf ben jij een echte thuishaven voor de kinderen (0-4 jaar) die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Je houdt je bezig met hun ontwikkeling en verzorging, bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en biedt ze plezier. Binnen de kaders van de pedagogisch visie en het kwaliteitsbeleid ga je hierbij zelfstandig te werk. Je wisselt intensief informatie uit met je collega’s en onderhoudt contact met ouders/opvoeders.

 

Buitenschoolse opvang

In de buitenschoolse opvang weet je - en voel je goed aan - wat kinderen (4-12 jaar) willen en nodig hebben.

Na een intensieve schooldag en in de schoolvakanties ben jij er helemaal voor de kinderen. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de begeleiding van de kinderen die aan jou worden toevertrouwd en voor het aanbod en de uitvoering van activiteiten zoals sport, recreatieve beweging, cultuur en creativiteit. Vanzelfsprekend onderhoud je de juiste contacten met collega’s en ouders/opvoeders.

 

Wij vragen

Om door Staffforkids begeleid te kunnen worden naar deze baan moet je over de volgende aspecten beschikken:

 

 • Een relevante MBO of HBO opleiding gericht op pedagogiek (conform de cao Kinderopvang)
 • Minimaal 1 jaar ervaring in de kinderopvang
 • Een aantal persoonlijke eigenschappen en competenties:
  • Oog voor behoeftes van kinderen en hun ouders/verzorgers en daar naar handelen
  • Professioneel met je vak bezig
  • Enthousiast
  • Proactief
  • Zorgzaam
  • Flexibiel
  • Creatief
  • Klantgericht
  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Teamspeler

 

 Wij bieden

Een uitdagende, vaste baan van 20 – 32 uur in een vast team bij een professionele werkgever die je veel ruimte tot verdere ontwikkeling biedt. Het salaris is marktconform (volgens de cao kinderopvang: schaal 6 groep 9 t/m 21) en er is sprake van prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenvergoeding en uitstekende opleidingsmogelijkheden.


Reageren

Is dit de baan die ECHT bij je past? Klik dan op de knop ‘Solliciteer’ om direct naar deze functie te solliciteren! Wil je eerst meer weten? Neem dan contact met ons op, Judith van den Bos beantwoordt namens Staffforkids graag al je vragen. Je kunt Judith telefonisch bereiken via: 073-6409340.

 

Liever een andere baan?

Is dit niet jouw baan maar wil je wel graag via Staffforkids aan werk in de kinderopvang komen dat ECHT bij je past? Kijk dan eens naar onze andere vacatures. Staat er iets bij wat lijkt te passen? Reageer dan snel!

Staat jouw baan er nog niet bij? Vul dan het inschrijfformulier in en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

 

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die Staffforkids voor jou ziet? Neem dan contact met ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard. En als je ons mailt: vergeet niet je CV mee te sturen!

 

Wil je een baan in de kinderopvang die ECHT bij je past? Staffforkids heeft ‘m. Meteen.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures