pedagogisch medewerker BSO

Solliciteer
240 dagen geleden
Categorie: Dienstverlening, Kinderopvang
Branche: -
Uren per week: 20 - 24
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ideale vaste baan 20 – 25 uur voor een bevlogen Pedagogische Medewerker BSO die blij wordt van de gedachte om zelfstandig bijzondere activiteiten te bedenken, coördineren en uit te voeren bij een organisatie met een sterke focus op (buiten)activiteiten.Voor een opdrachtgever in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

 

BSO-STER

Ervaren pedagogische medewerker
die gaat stralen van BSO en Outdooractiviteiten

Wij zoeken

Voor een professioneel opererende opdrachtgever in de regio Eindhoven zijn wij op zoek een ervaren pedagogische medewerker BSO die, na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan met Buitenschoolse Opvang, toe is aan de volgende stap. Een volgende stap waarin op zeer zelfstandige wijze de opgedane ervaring met het (mede) opzetten of uitbouwen van een BSO en het organiseren van bijzondere activiteiten toepast en uitgebreid kan worden. Wij zoeken een ster die gaat stralen bij het bedenken, uitwerken en uitvoeren van bijzondere activiteiten, die goed kan netwerken én die iets heeft met sport en natuur. Herken jij je in deze beschrijving? Dan komen wij graag met in contact jou! Heb je ook nog enige ervaring met Integrale Kind Centra? Dan heb je een streepje voor!


Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

In de buitenschoolse opvang weet je – en voel je goed aan – wat kinderen (4-12 jaar) willen en nodig hebben. Na een intensieve schooldag en in de schoolvakanties ben jij er helemaal voor de kinderen. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de kinderen die aan jou worden toevertrouwd en voor het aanbod en de uitvoering van activiteiten zoals sport, recreatieve beweging, cultuur en creativiteit. Daarnaast verzorg je een of meer peuterarrangementen. Bij dit alles onderhoud je natuurlijk de juiste contacten met collega’s en ouders/opvoeders. Je vindt het geweldig om mee te denken over en mee te werken aan de verdere uitbouw van de BSO en zet daarvoor graag je netwerk in.

Voor de juiste kandidaat is dit een baan die er voor zorgt dat je met plezier naar je werk gaat!

Wij vragen

Om door Staffforkids begeleid te kunnen worden naar deze baan moet je over de volgende aspecten beschikken:

         Een relevante MBO of HBO opleiding gericht op pedagogiek (conform de cao Kinderopvang)

         Minimaal 2 jaar ervaring in de kinderopvang en of BSO

         Een aantal persoonlijke eigenschappen en competenties:

o    Oog voor behoeftes van kinderen en hun ouders/verzorgers en daar naar handelen

o    Professioneel met je vak bezig

o    Enthousiast

o    Proactief

o    Zorgzaam

o    Flexibiel

o    Creatief

o    Klantgericht

o    Sociaal en communicatief vaardig

o    Teamspeler

 

Wij bieden

Een uitdagende, vaste baan van 20 - 25  uur in een vast team bij een professionele werkgever die je veel ruimte tot verdere ontwikkeling biedt. Het salaris is marktconform (volgens de cao kinderopvang: schaal 6 groep 9 t/m 21) en er is sprake van prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenvergoeding en uitstekende opleidingsmogelijkheden.

 

Reageren
Interesse in een baan die echt bij je past? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Staffforkids, t.a.v. Berry Vissers via sollicitatie@staffforkids.nl  Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Berry: 073-6409340. 

Is dit niet jouw baan maar wil je wel graag via Staffforkids aan werk in de kinderopvang komen dat echt bij je past? Neem dan snel een kijkje bij ons overzicht van actuele vacatures. Staat er iets bij wat lijkt te passen? Reageer dan op de wijze zoals bij de vacature staat aangegeven. Staat jouw baan er nog niet bij? Vul dan het inschrijfformulier in en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die Staffforkids voor jou ziet? Neem dan contact met ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard. En als je ons mailt: vergeet niet je CV mee te sturen!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden