Pedagogisch Medewerker (SPORT) BSO, Eindhoven

Solliciteer
205 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Dienstverlening, Kinderopvang
Branche: -
Uren per week: 9 - 22
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Pedagogisch Medewerker (SPORT) BSO, Eindhoven

Voor een opdrachtgever in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een:


Pedagogisch Medewerker (SPORT) BSO

Enthousiasmerende en motiverende aanpakker 

Wij zoeken
Voor een opdrachtgever in de regio Eindhoven  zijn wij op zoek een Pedagogisch Medewerker Sport die in de BSO  de kinderen op een enthousiasmerende en motiverende wijze en op verschillende niveaus sportactiviteiten aanbiedt. Wij zoeken een aanpakker die gaat stralen bij het bedenken, uitwerken en uitvoeren van sportactiviteiten en die met plezier thematisch werkt  Herken jij je in deze beschrijving? Dan komen wij graag met in contact jou!

 

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

In de buitenschoolse opvang weet je – en voel je goed aan – wat kinderen (4-12 jaar) willen en nodig hebben. Na een intensieve schooldag en in de schoolvakanties ben jij er helemaal voor de kinderen. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de kinderen die aan jou worden toevertrouwd en voor het aanbod en de uitvoering van sportactiviteiten. Hierbij onderhoud je natuurlijk de juiste contacten met collega’s en ouders/opvoeders.

Voor de juiste kandidaat is dit een baan die er voor zorgt dat je met plezier naar je werk gaat!

Wij vragen
Om door Staffforkids begeleid te kunnen worden naar deze baan moet je over de volgende aspecten beschikken:

  • Een relevante MBO of HBO opleiding gericht op SPORT en of pedagogiek (conform de cao Kinderopvang)

 

  • Een aantal persoonlijke eigenschappen en competenties:

o    Oog voor behoeftes van kinderen en hun ouders/verzorgers en daar naar handelen
o    Professioneel met je vak bezig
o    Enthousiast
o    Proactief
o    Zorgzaam
o    Flexibiel
o    Sportief
o    Klantgericht
o    Sociaal en communicatief vaardig
o    Teamspeler

Wij bieden

Een uitdagende, baan van 3 dagen (9 tot 19 uur per week) of van 4 dagen ( 12 tot 22 uur per week) in een vast team bij een professionele werkgever die je veel ruimte tot verdere ontwikkeling biedt. Het salaris is marktconform (volgens de cao kinderopvang: schaal 6 en er is sprake van prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenvergoeding en uitstekende opleidingsmogelijkheden.

 

Reageren
Interesse in een baan die echt bij je past? Stuur dan je CV met motivatie naar Staffforkids, t.a.v Berry  via sollicitatie@staffforkids.nl  Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Berry 073-6409340.

Is dit niet jouw baan maar wil je wel graag via Staffforkids aan werk in de kinderopvang komen dat echt bij je past? Neem dan snel een kijkje bij ons overzicht van actuele vacatures. Staat er iets bij wat lijkt te passen? Reageer dan op de wijze zoals bij de vacature staat aangegeven. Staat jouw baan er nog niet bij? Vul dan het inschrijfformulier in en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die Staffforkids voor jou ziet? Neem dan contactmet ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard. En als je ons mailt: vergeet niet je CV mee te sturen!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vaardigheden
Vaardigheden
BSO
Kinderdagverblijf 0 - 4 jaar