Pedagogisch medewerker Kunst en Cultuur

Utrecht, Nederland
Solliciteer
181 dagen geleden Vast
Categorie: Dienstverlening, Kinderopvang
Branche: -
Uren per week: 26
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

 

Uitgelezen kans voor een bevlogenpedagogisch medewerker die helemaal blij wordt van de gedachte om zelfstandig allerlei cultuureducatieprogramma’s te bedenken en uit te voeren.

 

Voor een betrokken, gespecialiseerde opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker Kunst & Cultuur

Pedagogisch professional die

dol is op cultuureducatieWij zoeken

Voor een professionele aanbieder van BSO zoeken wij een bevlogen pedagogisch medewerker Kunst & Cultuur die helemaal blij wordt van de gedachte om zelfstandig allerlei cultuureducatieprogramma’s  voor de kinderen te bedenken en uit te voeren. Ben jij die creatieve inspirator die niets liever doet dan de kinderen alle aspecten van kunst en cultuur te laten ontdekken? Is het voor jou vanzelfsprekend om daarnaast ook de ‘gewone’ taken van een pedagogische medewerker uit te voeren? En zijn teamspirit, openheid en een communicatieve en klantgerichte instelling voor jou vanzelfsprekend? Dan komen wij graag met je in contact!

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag met de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 4 en 12 jaar. Als professionele pedagogische medewerker weet je – en voel je goed aan – wat deze kinderen willen en nodig hebben. Je biedt hen een uitdagend cultuureducatieprogramma aan dat je zelf samenstelt waarbij je er voor zorgt dat het programma een bijdrage levert aan de talentontwikkeling van de kinderen en goed past bij het pedagogisch beleid van de kinderopvangorganisatie. Daarbij maak je doordacht en verantwoord gebruik van hetgeen de omgeving en de organisatie aan hulpmiddelen te bieden heeft. Voor de juiste kandidaat is dit een baan die er voor zorgt dat je met plezier naar je werk gaat! Ben jij die kandidaat?

 Wij vragen

Om door Staffforkids begeleid te kunnen worden naar deze mooie baan moet je over de volgende aspecten beschikken:

 • Een relevante afgeronde MBO of HBO opleiding gericht op pedagogiek / kunst en cultuur
 • Bij voorkeur enige relevante ervaring
 • Een aantal persoonlijke eigenschappen en competenties:
  • Oog voor behoeftes van kinderen en hun ouders/verzorgers en daar naar handelen
  • Grote affiniteit met kunst, cultuur en creativiteit
  • Professioneel en zelfstandig
  • Enthousiast
  • Proactief
  • Zorgzaam en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibiel
  • Creatief
  • Klantgericht
  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Teamspeler
 • Een inschrijving in het Personenregister Kinderopvang of bereidheid om jezelf in te schrijven (waarvoor je dient te beschikken over een VOG van maximaal 2 maanden oud)

Wij bieden

Een leuke vaste baan van 26 uur per week in een vast team bij een professionele werkgever die je veel ruimte biedt om je pedagogische buiten-de-deur-talenten volledig te ontplooien. Het salaris is marktconform (volgens de cao kinderopvang) en er is sprake van prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Is dit jouw baan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Staffforkids, t.a.v. Berry Vissers via sollicitatie@staffforkids.nl Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Berry: 073-6409340.

Is dit niet jouw baan maar wil je wel graag via Staffforkids aan werk in de kinderopvang komen dat echt bij je past? Neem dan snel een kijkje bij ons overzicht van actuele vacatures. Staat er iets bij wat lijkt te passen? Reageer dan op de wijze zoals bij de vacature staat aangegeven. Staat jouw baan er nog niet bij? Vul dan het inschrijfformulier in en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die Staffforkids voor jou ziet? Neem dan contact met ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard. En als je ons mailt: vergeet niet je CV mee te sturen!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures