Clustermanager

Amsterdam, Nederland
Solliciteer
243 dagen geleden
Categorie: Dienstverlening, Kinderopvang
Branche: -
Uren per week: 36
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Voor een groeiend cluster van een grote professionele kinderopvangorganisatie zoeken we een stevige, ervaren manager die - naast het dagelijkse en degelijke management  van het cluster - op verbindende wijze samen met in- en externe partijen de hoogwaardige kinderopvang verder uitbouwt en optimaal positioneert.


Clustermanager

 

Voor een groeiend cluster van een grote professionele kinderopvangorganisatie zoeken we een stevige, ervaren manager die - naast het dagelijkse en degelijke management  van het cluster - op verbindende wijze samen met in- en externe partijen de hoogwaardige kinderopvang verder uitbouwt en optimaal positioneert.

 

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Als clustermanager ben je verantwoordelijk voor alle kinderen, medewerkers, plannen, processen en resultaten van de diverse kinderopvanglocaties van het cluster. Je hebt de algehele leiding, faciliteert en stuurt het uit ca. 40 personen bestaande team, bewerkstelligt de realisatie van de door jezelf geschreven plannen en bent verantwoordelijk voor financiële resultaten. Je draagt er op bevlogen wijze zorg voor dat de voor de kinderopvangorganisatie kenmerkende sfeer en hoge kwaliteit ook op de diverse vestigingen van jouw cluster in de dagelijkse praktijk wordt ervaren door de ouders en de kinderen.

Vanuit het cluster bouw je bruggen naar alle relevante externe partijen zoals scholen, lokale overheid en verenigingen en je zorgt in de buitenwereld voor een optimale positionering en profilering van de diverse vormen van kinderopvang van jouw cluster. Je wordt ondersteund door een professionele en deskundige organisatie waaronder de regiomanager aan wie je rapporteert. 

 

Deze functie stimuleert je om het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen! Voor de juiste kandidaat is dit dan ook de baan die er voor zorgt dat je met plezier naar je werk gaat! Ben jij die kandidaat?

 

Wij zoeken

Iemand met aantoonbare leidinggevende ervaring, stevige managementcapaciteiten en (minimaal) affiniteit met kinderopvang en pedagogische visies.  Wij verwachten daarom dat je het volgende meebrengt:

 • Een opleiding op Hbo-niveau
 • Relevante leidinggevende ervaring
 • Kennis van management (algemeen / financieel / personeel / marketing)
 • Kennis van de organisatorische processen
 • Kennis van en inzicht in groepsdynamische processen
 • Een aantal persoonlijke eigenschappen en competenties:
  • Bevlogenheid
  • Affiniteit met kinderopvang en pedagogische visies
  • Uitstekende leidinggevende capaciteiten en sociale vaardigheden
  • Plannings- en organisatievermogen
  • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • Pragmatische instelling
  • Ondernemend en slagvaardig
  • Netwerker in hart en nieren
  • Creatief in het oplossen van problemen
  • Het vermogen om marktkansen te zien en deze te vertalen naar nieuwe en aantrekkelijke diensten

 

Wij bieden

Deze interessante, uitdagende functie bij een professionele kinderopvangorganisatie heeft de juiste kandidaat heel wat te bieden! Naast mooie ontplooiingsmogelijkheden in een managementfunctie en de kans om pedagogisch beleid mee te ontwikkelen bieden onze opdrachtgevers je een salaris dat goed past bij de zwaarte van de functie en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren

Is dit jouw baan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Staffforkids, t.a.v. Berry Vissers via sollicitatie@staffforkids.nl Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Berry: 073-6409340.

 

Goed om te weten

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Een VOG verklaring wordt opgevraagd op het moment dat je in dienst treedt.

 

Is dit niet jouw baan maar wil je wel graag via Staffforkids aan werk in de kinderopvang komen dat echt bij je past? Neem dan snel een kijkje bij ons overzicht van actuele vacatures. Staat er iets bij wat lijkt te passen? Reageer dan op de wijze zoals bij de vacature staat aangegeven. Staat jouw baan er nog niet bij? Vul dan het inschrijfformulier in en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

 

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die Staffforkids voor jou ziet? Neem dan contact met ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard. En als je ons mailt: vergeet niet je CV mee te sturen!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden