Pedagogisch medewerker KDV

Utrecht, Nederland
Solliciteer
239 dagen geleden Vast
Categorie: Dienstverlening, Kinderopvang
Branche: -
Uren per week: 27 - 36
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Mooie vaste baan van 27 a 36 uur voor een baby- en kleuteropvangkanjer met enkele jaren ervaring die nu meer verantwoordelijkheid wil. Verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 4 jaar, eigen ontwikkeling, verantwoordelijkheid, teamspirit, openheid en een communicatieve en klantgerichte instelling zijn de sleutelbegrippen van deze functie.


Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een:

 

Baby- en peuteropvangkanjer

Pedagogische medewerker

met ca. 3 jaar ervaring die zich nu verder wil ontwikkelen  

 

Wij zoeken

Voor een professioneel opererende opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek een pedagogische medewerker die nu, na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan in de professionele opvang van baby’s en kleuters, toe is aan de volgende stap. Een stap waarin naast passie voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 4 jaar, eigen ontwikkeling, verantwoordelijkheid, teamspirit, openheid en een communicatieve en klantgerichte instelling de belangrijkste sleutelwoorden zijn. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

In het kinderdagverblijf ben jij een echte thuishaven voor de kinderen (0-4 jaar) die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Je houdt je bezig met hun ontwikkeling en verzorging, bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en biedt ze plezier. Binnen de kaders van de pedagogisch visie en het kwaliteitsbeleid ga je hierbij zelfstandig te werk. Je wisselt intensief informatie uit met je collega’s en onderhoudt contact met ouders/opvoeders.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een kleinschalige organisatie die kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Doordat een zeer gedegen pedagogisch klimaat wordt gecombineerd met klantvriendelijkheid voelen zowel kinderen als ouders zich als een vis in het water bij deze organisatie.

Wij vragen

Om door Staffforkids begeleid te kunnen worden naar deze baan moet je over de volgende aspecten beschikken:

 • Een relevante MBO  of HBO opleiding gericht op pedagogiek (conform de cao Kinderopvang)
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de kinderopvang
 • Een aantal persoonlijke eigenschappen en competenties:
  • Oog voor behoeftes van kinderen en hun ouders/verzorgers en daar naar handelen
  • Professioneel met je vak bezig
  • Enthousiast
  • Proactief
  • Zorgzaam
  • Flexibiel
  • Creatief
  • Klantgericht
  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Teamspeler

 

Wij bieden

Een uitdagende, vaste baan van 27 – 36 uur in een vast team bij een professionele werkgever die je veel ruimte tot verdere ontwikkeling biedt. Het salaris is marktconform (volgens de cao kinderopvang: schaal 6 groep 9 t/m 21) en er is sprake van prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenvergoeding en uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Reageren

Is dit de baan die echt bij je past? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Staffforkids, t.a.v. Berry Vissers via sollicitatie@staffforkids.nl  Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Berry: 073-6409340.

Is dit niet jouw baan maar wil je wel graag via Staffforkids aan werk in de kinderopvang komen dat echt bij je past? Neem dan snel een kijkje bij ons overzicht van actuele vacatures. Staat er iets bij wat lijkt te passen? Reageer dan op de wijze zoals bij de vacature staat aangegeven. Staat jouw baan er nog niet bij? Vul dan het inschrijfformulier in en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die Staffforkids voor jou ziet? Neem dan contactmet ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard. En als je ons mailt: vergeet niet je CV mee te sturen!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures