Warme, liefdevolle kinderopvangkanjer

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
162 dagen geleden Vast
Categorie: Dienstverlening, Kinderopvang
Branche: -
Uren per week: 27 - 36
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Word jij heel enthousiast van de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een warme organisatie die kinderopvang organiseert aan de hand van het motto ‘Een groot gezin’? Dan is dit je kans!


Voor een bijzondere opdrachtgever in de regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een:

 

Warme, liefdevolle kinderopvangkanjer

 

Pedagogisch medewerker met ca. 3 jaar ervaring

die graag onderdeel wordt van een groot gezin

 

Wij zoeken

Voor een bijzondere opdrachtgever in de regio Den Bosch zijn wij op zoek een pedagogische medewerker die nu, na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan als professional in de kinderopvang, toe is aan een volgende stap. We zoeken iemand die heel enthousiast wordt van de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een warme organisatie die kinderopvang organiseert aan de hand van het motto ‘Een groot gezin’. We zoeken daarom een kinderopvangkanjer die naast professionaliteit en ervaring ook veel warmte, liefde en geborgenheid te bieden heeft.

 

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een professionele kinderopvangorganisatie die het bedrijfsmotto zeer consequent toepast. Dat zie je bijvoorbeeld aan de kleine verticale groepen, de gezellige huiskamers, het gezonde eten, het zelf koken, de eigen moestuin, het veel naar buiten en lekker er op uit gaan, de vaste leidsters op de groepen en de maatwerkaandacht voor elk kind. Voor de pedagogische professionals die bij deze organisatie werken betekent het gezinsconcept onder andere: altijd zorgen voor een knusse en huiselijke sfeer, veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, veel kind-specifieke aandacht, weinig administratie en een goede onderlinge sfeer binnen een hecht team dat openstaat voor eigen inbreng en initiatief.

 

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

In deze baan ben je een echte thuishaven voor de kinderen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Je houdt je bezig met hun ontwikkeling en verzorging, bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en biedt ze plezier, structuur en veiligheid. Binnen de kaders van de pedagogisch visie, het kwaliteitsbeleid en het bedrijfsmotto ga je hierbij zelfstandig te werk. Je wisselt intensief informatie uit met je collega’s en onderhoudt contact met ouders/opvoeders.

 

Wij vragen

Om door Staffforkids begeleid te kunnen worden naar deze baan moet je over de volgende aspecten beschikken:

  • Een relevante MBO of HBO opleiding gericht op pedagogiek (conform de cao Kinderopvang)
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de kinderopvang
  • Een aantal persoonlijke eigenschappen en competenties:

o             Oog voor behoeftes van kinderen en hun ouders/verzorgers en daar naar handelen

o             Warm, liefdevol en professioneel met je vak bezig

o             Goed in het creëren van een huislijke sfeer

o             Enthousiast

o             Proactief

o             Zorgzaam

o             Flexibiel

o             Creatief

o             Klantgericht

o             Sociaal en communicatief vaardig

o             Teamspeler

 

Wij bieden

Een uitdagende, vaste baan van 27 – 36 uur in een vast team bij een bijzondere werkgever die je veel ruimte tot verdere ontwikkeling biedt en die continuïteit in groepen belangrijk vindt. Bij wederzijdse tevredenheid over de samenwerking kun je daarom voor langere tijd aan de slag. Het salaris is marktconform (volgens de cao kinderopvang: schaal 6 groep 9 t/m 21) en er is sprake van prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenvergoeding en uitstekende opleidingsmogelijkheden.

 

Reageren

Is dit de baan die echt bij je past? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Staffforkids, t.a.v. Berry Vissers via sollicitatie@staffforkids.nl Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Berry: 073-6409340.

 

Is dit niet jouw baan maar wil je wel graag via Staffforkids aan werk in de kinderopvang komen dat echt bij je past? Neem dan snel een kijkje bij ons overzicht van actuele vacatures. Staat er iets bij wat lijkt te passen? Reageer dan op de wijze zoals bij de vacature staat aangegeven. Staat jouw baan er nog niet bij? Vul dan het inschrijfformulier in en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

 

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die Staffforkids voor jou ziet? Neem dan contact met ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard. En als je ons mailt: vergeet niet je CV mee te sturen!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures