Pedagogisch medewerker Outdoor

Solliciteer
250 dagen geleden Tijdelijk
Categorie: Dienstverlening, Kinderopvang
Branche: -
Uren per week: 15 - 24
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Mooie tijdelijke baan voor pedagogische professional die dol is op natuur en buitenactiviteiten! Heerlijk zelfstandig allerlei buiten-de-deur-programma’s voor kinderen bedenken en uitvoeren! Ben jij die wandelende natuurvraagbaak die altijd maar naar buiten wil om daar pedagogisch verantwoord met een groep kinderen aan de slag te gaan?Voor een professionele opdrachtgever in de regio Tilburg zijn wij op zoek naar een:

Pedagogische Medewerker Outdoor

Pedagogische professional die
dol is op natuur en buitenactiviteiten

 

Wij zoeken

Voor een professionele, betrokken aanbieder van kinderopvang en BSO met een sterke focus op buitenactiviteiten waaronder natuureducatie, zoeken wij een bevlogen Pedagogische Medewerker Outdoor die helemaal blij wordt van de gedachte om zelfstandig allerlei buiten-de-deur-programma’s voor de kinderen te bedenken en uit te voeren. Ben jij die wandelende natuurvraagbaak die altijd maar naar buiten wil om daar pedagogisch verantwoord met een groep kinderen aan de slag te gaan? Is het voor jou vanzelfsprekend om daarnaast ook de ‘gewone’ taken van een pedagogische medewerker uit te voeren? En zijn teamspirit, openheid en een communicatieve en klantgerichte instelling voor jou vanzelfsprekend? Dan komen wij graag met je in contact!

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag met zowel de kinderopvang van kinderen van 0 tot 4 jaar als met de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 4 en 12 jaar. Als professionele pedagogische medewerker weet je – en voel je goed aan – wat de kinderen willen en nodig hebben. Je biedt hen een uitdagend outdoorprogramma aan dat je zelf samenstelt waarbij je er voor zorgt dat het programma een bijdrage levert aan de talentontwikkeling van de kinderen en goed past bij het pedagogisch beleid van de kinderopvangorganisatie. Je stelt het buiten-de-deurprogramma zo samen dat de activiteiten voor de kinderen een gezond, leerzaam en avontuurlijk hoogtepunt van de dag vormen. Daarbij maak je doordacht en verantwoord gebruik van hetgeen de omgeving / de natuur aan hulpmiddelen te bieden heeft. Je schrikt niet terug voor een regenbui of een paar graadjes vorst, maar bewaakt daarbij wel voortdurend de veiligheid en het welzijn van de kinderen. Voor de juiste kandidaat is dit een baan die er voor zorgt dat je met plezier naar je werk gaat! Ben jij die kandidaat?

 Wij vragen

Om door Staffforkids begeleid te kunnen worden naar deze mooie baan moet je over de volgende aspecten beschikken:

 • Een relevante afgeronde MBO of HBO opleiding gericht op pedagogiek
 • Bij voorkeur enige relevante ervaring
 • Een aantal persoonlijke eigenschappen en competenties:
  • Oog voor behoeftes van kinderen en hun ouders/verzorgers en daar naar handelen
  • Grote affiniteit met buitenactiviteiten en een grote kennis van de natuur
  • De fysieke gesteldheid om dagelijks, ook bij minder mooie weersomstandigheden, buiten actief te kunnen zijn
  • Professioneel en zelfstandig
  • Enthousiast
  • Proactief
  • Zorgzaam en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibiel
  • Creatief
  • Klantgericht
  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Teamspeler
 • Een inschrijving in het Personenregister Kinderopvang of bereidheid om jezelf in te schrijven (waarvoor je dient te beschikken over een VOG van maximaal 2 maanden oud)

 

Wij bieden

Een leuke vaste baan van 15 uur per week in een vast team bij een professionele werkgever die je veel ruimte biedt om je pedagogische buiten-de-deur-talenten volledig te ontplooien. Het salaris is marktconform (volgens de cao kinderopvang) en er is sprake van prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Is dit jouw baan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Staffforkids, t.a.v. Berry Vissers via sollicitatie@staffforkids.nl Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Berry: 073-6409340.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures